نماشویی بدون داربست چیست؟

تعمیر آبگرمکن کاری است که به باور برخی افراد، کار راحت و بی دردسری است؛ اما با وجود این موارد در تعمیر آبگرمکن، ظرافت‌های خاصی در آن نهفته است که نیاز به یک متخصص مجرب و توانا را واجب می‌سازد. نماشویی نیز خدمتی است که این روزها بیش‌تر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. خدمات نماشویی شامل نماشویی ساختمان با واترجت، نماشویی با طناب است که متناسب با نمای ساختمان انجام می‌شود. همان طور که می‌دانید تمیز کردن نمای ساختمان و شستشوی نمای ساختمان بعد از چند سال که از ساخت ساختمان می‌گذرد، ضروری است.

 

کدام نماشویی برای نمای ساختمان مناسب تر است؟

نمای ساختمان انواع مختلفی دارند. نمای سنگ، نمای آجری، نمای شیشه و کامپوزیت از مواردی هستند که در طراحی نما استفاده می‌شود. نماشویی در هر یک از موارد گفته شده با هم متفاوت هستند. دو روش معروف نماشویی شامل: نماشویی با داربست و نماشویی بدون داربست می باشد. در صورتی که ارتفاع ساختمان زیاد باشد جهت حفظ امنیت بهتر است از نماشویی با دربست استفاده شود.

jqbq_2.jpg

نماشویی بدون داربست چیست؟

نماشویی بدون داربست شامل نماشویی با طناب یا نماشویی با راپل یا نماشویی با واترجت است.

 

نماشویی با داربست چیست؟

نماشویی با داربست سنتی تر است. در روش نماشویی با داربست شستشوی نمای ساختمان با استفاده از ابزار آلات پیشرفته استفاده نمی‌شود. اما کیفیت و دقت نماشویی با داربست بیشتر است.

.

تعمیر آبگرمکن شامل چه مواردی می شود؟

آبگرمکن در عمر مفید خود به خوبی کار می‌کند. ممکن است بعد از گذشت مدت زمانی نیاز به تعمیر آبگرمکن داشته باشید. در چنین مواقعی بهتر است با شخصی که سال‌ها در زمینه تعمیر پکیج فعالیت می‌کند مشورت نمایید. شاید پیدا کردن تعمیرکار آبگرمکن با تجربه برایتان مشکل باشد. "خدمت از ما" در این مسیر همراه شماست. اگر نیاز به تعمیر آبگرمکن دارید، می‌توانید درخواست خود را از طریق فرم ثبت سفارش بدون نیاز به تماس تلفنی ثبت کنید تا به مجرب‌ترین و بهترین تعمیرکار در شهر خود دسترسی داشته باشید.

 

نحوه ثبت سفارش نماشویی یا تعمیر آبگرمکن در "خدمت از ما"

شما بدون نیاز به تماس تلفنی و ماندن در صف انتظار پاسخگویی می توانید درخواست خود(نماشویی، تعمیر آبگرمکن و ...) را ثبت نمایید. پس از ثبت درخواست متخصصین حاضر در خدمت از ما برای شما قیمت پیشنهادی خود را ارسال می کنند. پس از دریافت قیمت پیشنهادی برای خدمات نماشویی، تعمیر آبگرمکن یا هر خدمات دیگری می توانید به پروفایل آن ها مراجعه نمایید. پس از ورود به پروفایل آن ها و مطالعه نظرات مشتریان قبلی و با توجه به قیمت پیشنهادی هر یک از آن ها می توانید بهترین متخصص را برای خود انتخاب نمایید.

با این روش میزان رضایتمندی مشتریان را به حداکثر رسانده ایم. شما می توانید پس از دریافت خدمات، به متخصص مورد نظر امتیاز دهید و با ثبت نظر در پروفایل متخصص از میزان رضایتمندی خود مشتریان آینده را راهنمایی نمایید.

نماشویی و تعمیر آبگرمکن تنها بخشی از 222 خدمات ارائه شده توسط پلتفرم "خدمت از ما" است. با نصب اپ «خدمت از ما» به راحتی از تمامی خدمات ارائه شده توسط ما در تمامی شهرها مطلع شوید.

 

آگهی های رایگان

مزایای ارسال آگهی اینترنتی در مقابل تبلیغات سنتی و قدیمی بسیار زیاد می باشد.
از نظر هزینه، میزان دسترسی، بازاریابی، گستردگی و حتی فروش و تجارت، اینترنت و درج آگهی اینترنتی بسیار بهینه تر و مناسب تر می باشند.
در تبلیغات سنتی و قدیمی هزینه بسیار بالا است و محدودیت هایی وجود دارد که نمی توان آن را نادید گرفت. بطور مثال برای اینکه در سطح یک شهر از روش سنتی تبلیغاتی استفاده کنید، باید زمان بسیاری صرف کرده و بسیار هزینه کنید تا تبلیغات انجام شود.
اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم، دیگر تبلیغات سنتی اثر بخش نیستند. در این نوع تبلیغات حداقل باید شما یک کارت ویزیت، کاتالوگ، بروشور، پوستر چاپ کنید که در آن تبلیغات خود را درج کرده باشید.
سپس اقدام به پخش آنها کنید و هیچ تضمینی نیست که همه توجهی به کاتالوگ، بروشور و یا کارت چاپ شده کنند.
این نکته هم بهتر است یادآور شویم که در بازاریابی، فقط بازاریاب های مبتدی هستند که از کاتالوگ و بروشور استفاده می کنند. ولی یک بازاریاب حرفه ای قابلیت این را دارد که خودش توضیحات محصول را ارائه دهد.
اما در درج آگهی اینترنتی، در کمترین زمان با مناسب ترین هزینه آگهی شما در هر نقطه ای قابل رویت خواهد بود و محدود به زمان و مکان نیستید. در هر زمانی می توانید آگهی خود را نشر دهید و تاثیر آن را مشاهده کنید.



مزایای درج آگهی اینترنتی:

در تبلیغات اینترنتی، درج آگهی بصورت هدفمند و صورت می گیرد. کاربران و مخاطبینی که تبلیغات را مشاهده می کنند و یا دنبال کالایی هستند، می دانند که به کدام سایت ها مراجعه کنند یا در سایت های درج آگهی به کدام دسته بروند.
این مزیت که بازدید کنندگان بهینه شده باشند از مزایایی درج آگهی اینترنتی می باشد که به هیچ وجه در بازار سنتی این فیلتر یافت نمی شود.
درج آگهی در سایت آگهی-کالا به صورت رایگان و ویژه و برجسته صورت میگیرد و تنها آگهی های ویژه شامل هزینه می باشند .

مزایای درج آگهی ویژه و برجسته نسبت به آگهی رایگان بصورت زیر می باشد:

اعتماد بیشتر کاربران به آگهی های ویژه و برجسته
درج آگهی ویژه و برجسته باعث می شود تا بازدیدکنندگان اعتماد بیشتری به آگهی شما کنند. زیرا درج آگهی ویژه و برجسته به معنای آن است که آگهی دهنده از خدمات و کالای خود اطمینان کافی دارد و برای جلب نظر بازدیدکنندگان و مشتریان واقعی حاضر به پرداخت وجه آگهی خود شده است.

آگهی های ویژه بسیار بیشتر از آگهی های رایگان دیده می شوند زیرا در مکان های زیر قابل مشاهده می باشند:

در صفحه اول سایت بصورت رندوم و با اولویت بیشتر
در صفحه اول گروه مرتبط با آگهی
در صفحه اول زیر گروه های مرتبط با آگهی
در کنار تمامی آگهی های رایگان موجود در آن گروه، در بلوک آگهی های ویژه مرتبط

مزایای تبلیغات در فضای اینترنت:

هر رسانه تبلیغاتی کارکردهای خاص خود را دارد اما تبلیغ در فضای اینترنت دارای چند امتیاز ویژه است :
بخش عمده ای از مدیران، کارشناسان، بازرگانان و سایر فعالان کلیدی عرصه تجارت، این رسانه را به عنوان منبع شماره یک خود می شناسند.

بازخورد و نتایج تبلیغات اینترنتی به طور دقیق قابل اندازه گیری و تجزیه و تحلیل است. دلیل این امر وجود اعداد و ارقام دقیق از میزان مشاهده و کلیک تبلیغات اینترنتی توسط ابزارهای این کار است.
و با وجود چنین مزایای مهمی عملا به نسبت سایر رسانه ها ارزانتر است.

مزایای تبلیغات در سایتهای آگهی و نیازمندیها:



در میان انواع تبلیغات اینترنتی، تبلیغ در سایتهای آگهی و نیازمندیها ، بویژه در ایران، دارای امتیازات خاص خود می باشد:
آگهی دهنده کنترل و مدیریت مستقیم آگهی های خود را در یک فضای کاربری نسبتا ساده در دست دارد.
کاربران این سایت ها دقیقا مشتریانی هستند که نیاز به خرید در آنها قطعی شده و به جستجوی منبع خرید خود هستند و آگهی ها را با هدف خرید بررسی می کنند.
وجود مجموعه ای از آگهی های به هم مرتبط و ساختار نسبتا ساده این سایتها، باعث حفظ طولانی مدت مشتری در سایت شده و احتمال مشاهده هر آگهی را بالا می برد.
معمولا برای سایتهای معتبر به دلیل حجم ترافیک بالا مورد توجه موتورهای جستجو بوده و آگهی های آنها به خوبی توسط موتورهای جستجو ثبت شده و در نتایج جستجوی آنها ظاهر می شوند.

استانداردهای یک آشپزخانه صنعتی

استانداردهای یک آشپزخانه صنعتی

آلودگی های ثانویه که به غذا منتقل می شود اکثرا منجر به مسمومیت ها و مشکلات بخش غذایی می شود را می توان با درست کردن تجهیزات رستوران قابل کنترل وطراحی تجهیز اصولی این آلودگی ها را مهار کرد.

نکاتی که در طراحی اصولی باید به آنها توجه داشت:

    حجم تولیدات مجموعه باید تناسب داشته باشند.

    با فرهنگ تولیدات غذایی تناسب داشته باشند.

    با فرهنگ غذایی مجموعه و تولیدات اولیه با تجهیزات رستوران تناسب داشته باشند.

    با میزان هزینه تناسب داشته باشد.

    با فضای و جایی که در اختیار قرارداده شده برای آماده سازی پخت و جا گیری تجهیزات رستوران تناسب داشته باشد.

    به آلاینده های محیطی توجه شود.

    آب های سطحی و کانال های فاضلاب و… را در نظ بگیرید

    برای اینکه اجرای اصولی داشته باشد لازم است که فرآیند تولید تعریف شده باشد:

    خط مستقیم –L یا U شکل مسیر حرکت مواد باشد .

    در طول جریان حرکت مواد تقاطع آلودگی وجود نداشته باشد.

    حرکت مواد آسان باشد.

    کمتراز نیروی انسانی استفاده شود.

    مواد در مسیر حرکت فعالیت فیزیکی زیادی نیاز نداشته باشند.

    همخوانی تجهیزات رستوران با میزان تولید حتما وجود داشته باشد.

    شرایط کنترل آسان باشد.

 

محیط های آلوده از محیط های تمیز جدا باشد:

    قبل از تولید و در حین تولید توجه داشته باشید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند.

    پس از تولید محیط های آلوده و تمیز در محل پرس کردن تفکیک شوند.

    در محیط آشپزخانه گل شویی و شستشوی اولیه انجام شود.

    مواد تازه درسردخانه (تره بار) نگهداری شود.

    مواد اولیه حتما درانبارهای نگهداری، نگهداری شود.

    باید سردخانه های نگهداری مواد اولیه از هم تفکیک شوند.

    در انبارمواد اولیه تفکیک شوند.

    دیفراست رعایت شود.

    آماده سازی لازم انجام شود.

    مواد اولیه حتما سردخانه یا یخچال نگهداری شوند.

    گوشت حتما آماده سازی شود.

    همچنین مرغ نیز آماده سازی شود.

    ماهی نیز آماده سازی شود.

    میوه و تره بار آماده سازی شوند.

    سایر موارد (لبنیات، تخم مرغ،…) نیز آماده سازی شوند.

    در حین تولید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند.

    تولید انواع غذا و پیش غذا رعایت شود.

    تولید انواع سوپ ها و دورچین جدا باشد.

    تولید کباب ها نیز تفکیک شود.

    تولید خورشت ها و برنج ها هم به صورت جدا باشند.

    تولید انواع سالادها نیز فضای مجزا داشته باشند.

 

مواد اولیه طبق اصول زیر انتخاب شود:

    علامت استاندارد و پروانه ساخت داشته باشند.

    مواد اولیه، تاریخ تولید و مصرف و شرایط نگهداری و انبارداری مشخصی داشته باشد.

    طبخ مواد اولیه و پخت نهایی شرایط خوبی برای آماده سازی داشته باشند.

     تولید و توزیع و تهیه مواد تازه اولیه شرایط مناسب داشته باشند.

 

نورپردازی باید چگونه باشد؟

    میزان نورمناسب با محیط باشد و کیفیت آن خوب باشد.

    کیفیت نوربه اندازه باشد.

    منبع روشنایی حتما دوجداره باشد.

    لبه در و پنجره ها مناسب باشد.

    پنجره ها باز شو نباشد.

    تامین اجتماعی وضوابط وزارت کار محیط های رستورانی:

    استفاده از لباس کار ضروری است و فضایی برای رختکن اختصاص داده شود.

    آلودگی که از لباس کار و رختکن پرسنلی ناش می شود.

    متناسب با تعداد کارکنان سرویس ها و دوش قرار داده شود.

    از انتقال الودگی به داخل مجموعه جدا خوداری شود.

 

چیدمان وسایل و تجهیزات رستوران:

    با خط مسیر تولید مناسب باشد.

    با ظرفیت تولید مناسب باشد.

    با فرهنگ تولید مناسب باشد.

    از دیوار، کف و دستگاه مجاور فاصله رعایت شود.

    کاربرآن آسان باشد.

    گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشند.

    ماشین الات جنس آلیاز باشند.

    در ماشین آلات و آلایندگی آن لازم است دقت شود.

     ماشین آلات حتما برنامه شستشو و ضدعفونی داشته باشند.

 

جنس مصالح بکار رفته و… باید:

    قابلیت شستشو داشته باشد.

    نفوذ پذیر نباشند.

    زاویه بسته وجود نداشته باشد.

    شیب آن ها مناسب باشد.

    برای نصب تجهیزات رستوران مکان تحمل پذیر باشد.

    مصالح رنگی باشد.

 

انبارها:

    مواد اولیه درمحل های آماده سازی باشند.

    آماده سازی غذا در سالن تولید و پخت مواد اولیه باشد.

    پرس و توزیع درسالن انجام شود.

 

فاضلاب:

    کف سالن ها شیب بندی مناسب داشته باشد.

    شتر گلو

    فاضلاب چربی گیری کند.

    برای فاضلاب حتما توری نصب شود.

    در فاضلاب شبکه ایجاد کنید.

    شبکه زوایه دار نباشد.

    فاضلاب، کفایت داشته باشد.

    از فاضلاب و…بوگیری شود.

 

لوله کشی آب گرم و سرد، گاز و برق:

    خارج از سالن شبکه ایجاد شود وانتقال به صورت عمودی باشد.

    موارد تعمیراتی پیش بینی شود.

    نکات امینی رعایت و پیش بینی شود.

    نیازها متناسب با تجیهزات پیش بینی شود.

    نیازها متناسب با توسعه پیش بینی شود.

    انتقال با وسایل آلاینده به هیچ وجه صورت نگیرد.

    شبکه حتما قابلیت شستشوی داشته باشد.

    لوله کشی مناسب در سرویس های بهداشت، رختکن، سالن غذاخوری و …انجام شود.

    این امکانات داخل آن پیش بینی نشود بلکه در کنار مجموعه پیش بینی شود.

    برای کارکنان زن و مرد پیش بینی شود.

 

چگونه آشپزخانه صنعتی راه اندازی کنیم؟

زمانی که ممصم شدید که آشپزخانه راه اندازی کنید و ملک و محل مناسب خود را انتخاب نمودید، توصیه می کنیم که در طی ساعات مختلف در روزهای متوالی به آن ملک و محل مراجعه کنید.

این کار به شناخت بهترشما نسبت به مردم محل و علاوه بر آن، شناخت سلیقه آن ها، طرز فکر آن ها، فعالیت آن ها و شناخت محل کمک می کند و همچنین اطلاعات بیشتری نسبت به ملک مورد نظر به دست خواهید آورد.

 

به عنوان مثال، نورپردازی آن ملک چگونه است؟ آیا نیاز به افزایش دارد؟ تابلوی آن ملک به چه شکل باشد؟ چگونه آن را نصب می کنید؟

آیا به آسانی می توانند به آن ملک دسترسی داشته باشند و…؟

اگر وقت این کار را دارید، زمانی را برای نشستن در رستوران ها صرف کنید و کار ها و فعالیت آن را زیر نظر داشته باشید تا با روش کار کسب خود آشنایی کامل به دست آورید و ببینید آیا این کسب و کار با آنچه که در فکر شما بود همخوانی دارد یا ندارد و آیا برای شما مناسب است؟

در صورت امکان با کسانی که در این زمینه ها در حال فعالیت هستند و یا فعالیت کرده اند برنامه خودتان را توضیح دهید و از آن ها مشورت بگیرید.

آن ها می توانند تجربیات خود را با شما در میان بگذارند و به شما کمک بسیار مفیدی کنند که خطاهایی که احتمال است به وجود بیاید را به حداقل برسانید و همچنین میتوانید از ایده های آن ها که آیا رستوران در آن محل خوب است یا نیست.

 

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تصور کنید خودتان مشتری هستید. اگر در همان محل رقبای شما مستقر هستند، آیا آن چیزی که شما قصد راه اندازی آن را دارید مشابه آن چیزیست که رقبا راه اندازی کردند؟

در این صورت شما رستوران عادی ای خواهید داشت مگر اینکه نوآوری جدیدی کنید و چیزی متفاوت ارائه دهید. اما به طور کلی اگر بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید که فکر جدیدی باشد، به اندازه زیادی موفق خواهید شد و از بازار سهمی را از آن خود خواهید کرد.

یکی از واجبات توجه به آنچه که مشتری میخواهد و به آن علاقه دارد می باشد و باید به گونه ای عمل کند که عابران پیاده و یا رانندگانی که جلوی آن هستند را بتوانید جذب کنید.

طرح و رنگ دکوراسیون همگی باید حساب شده و زیبا و خاص باشند تا رستوران شما را از سایر رستوران ها و مراکز تهیه غذای دیگر متفاوت سازند.

تقریبا بیش از ??? هزار تجهیزات فست فود وجود دارد که سالانه ???? کسب و کار جدید راه اندازی می شود و مردم ترجیح می دهند به دلیل مشغله هایی که وجود دارد برای صرف غذا به رستوران، فست فود و غیره مراجعه کنند.

یکی از دلالیل اینکه مردم ترجیح می دهند به رستوران مراجعه کنند به جای پخت و پز در منزل ، و دلیل اینکه از بین این همه رستوران و فست فود یک جای خاصی را انتخاب می کنند که ممکن است حتی مسیر نسبتا دورتری داشته باشد این موضوع به قابلیت و کیفیت آن رستوران باز می گردد که مشتری ها در آنجا احساس راحتی و رضایت بیشتری می کنند.

گاهی اوقات هم ممکن است به دلیل تجربه های به یاد ماندنی و گاهی هم به دلیل یک مناسبت خاص است که افراد را مشتری ثابت یک رستوران می کند، اما در بیشتر مواقع به دلیل ارائه خدمات پیوسته و مورد پسند مشتری است که باعث شده روی آن رستوران خاص و ویژه حساب باز کنند.

همه این مواردی که ذکر شد به طراحی و کانسپت آن برمیگردد که تاثیر شگفتی برمشتری دارد و تاثیرمستقیمی بر دیدگاه آن میگذارد و آن را جذب می کند.

 

یک آشپزخانه صنعتی به چه وسایلی نیاز دارد؟

اگر به فکر برپایی یک آشپزخانه و یا رستوران هستید در مرحله اول باید لیستی از وسایل اصلی مورد نیاز برای شروع کار را دربیاورید تا هزینه تهیه آنها را برآورد کنید. ما در اینجا تعدادی از وسایل اصلی مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی را به شما معرفی می کنیم.

    اجاق گاز:

    حضور یک اجاق گاز رومیزی از اصلی ترین موارد مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی است که بر خلاف گازهای خانگی، گرما و حرارت زیادی را به محیط اطراف القا نمی کند و غذا در زمان کمتری آماده می شود و انرژی کمتری مصرف می گردد.

 

    فر صنعتی:

    فرهای مخصوص آشپزخانه صنعتی کارآیی های زیادی دارند و بسیار مناسب برای آشپزخانه ها و رستوران ها می باشد و عملکرد آنها به صورت پختن و بخار پز کردن مواد غذایی می باشد.

 

    سرخ کن مخصوص تجهیزات کافی شاپ:

 سرخ کن صنعتی یکی از موارد مورد نیازی است که حتما باید دو تا از آن را خریداری نمود، یکی برای سرخ کردن مواد غذایی دریایی و دیگری برای مواد غذایی غیر دریایی که با این کار از آماده سازی موتد غذایی دریایی و غیر دریایی در یک سرخ کن و تغییر طعم غذا جلوگیری می شود.

 

    میکروویو صنعتی:

    برای اینکه بتوان غذاهایی که از قبل آماده شده بودند را با سرعت بیشتری گرم کرده و در اختیار مشتری قرار داد، وجود چند عدد مایکروویو در میان تجهیزات کافی شاپ آشپزخانه صنعتی الزامی است.

 

    گریدل رومیزی:

    برای آشپزخانه ها و رستوران هایی که در طبخ غذاهای خود از روغن استفاده نمیکنند وجود یک گریدل برای آماده سازی غذاهایی مانند استیک و یا برگرها لازم است.

 

    اسنک ساز:

    اگر در منوی رستوران شما غذاهای ساده و سبک برای سرو موجود است، داشتن یک ماهیتابه پرسی یا همان اسنک ساز جزو ملزومات به شمار می آید.

    برای طبخ سریع غذاهایی مانند لازانیا، کیک و یا انواع نان، وجود دستگاه گریل بسیار ضرورری بوده.این دستگاه در محفظه ای از جنس فولادی و ضد زنگ زدن قرار گرفته و از اشغال کردن فضای زیاد توسط این دستگاه جلوگیری می شود.

 

    ماشین ظرفشویی:

    از آنجا که در رستوران ها افراد زیادی رفت و آمد داشته و ظروف زیادی مورد استفاده قرار می گیرد پس وجود یک عدد ماشین ظرفشویی برای سرعت بخشیدن به کارها الزامی می باشد.

 

    محفظه های گرمخانه ای:

    برای بن ماری کردن و یا گرم نگه داشتن غذاها جهت خدمت رسانی سریع تر و با کیفیت به مشتریان، یک محفظه گرم نگهدار به عنوان بخشی از تجهیزات کافی شاپ آشپزخانه های صنعتی به حساب می آید.

 

    یخچال و فریزر صنعتی:

    برای سالم نگه داشتن مواد غذایی و ذخیره کردن آنها، وجود یک یخچال و فریزر در آشپزخانه صنعتی از ملزومات می باشد.

 

    هود و هواکش صنعتی:

    با توجه به حجم بخار و دود و بویی که در یک آشپزخانه از انواع مواد غذایی ساطع می گردد وجود یک سیستم تهویه قدرتمند و مناسب بسیار ضروری بوده تا همواره هوا را تمیز و قابل استشمام کند.

لغات 1100 واژه را یک بار بخوانید بدون نیاز به تکرار!

لغات 1100 واژه را یک بار بخوانید بدون نیاز به تکرار!

این کتاب یکی از مهمترین کتب برای منابع مختلفی همچون کنکور، آزمونهای بین المللی مثل تافل ، آیلتس و GRE  و آزمونهای مختلفی چون استخدامی و ... راهگشای کاربران بوده و از این کتاب برای زبان آموزان در دو سطح متوسطه و پیشرفته طراحی گردیده ست. شامل 46 هفته در یادگیری ست! که همین موضوع مورد انتقاد کاربران است، زبان آموزانی که میخواهند هر چه سریعتر لغات این مجموعه را به خاطر بسپارند روشهای میانبر زیادی وجود دارد که از آن ما به کدینگ تصویری 1100 واژه اشاره میکنیم:

کدینگ لغات 1100

خرید لغات 1100 کلمه به صورت تصویری و با روش کدینگ و تصویرسازی ذهنی

مجموعه ی طراحی شده توسط اینجانب که برای شما زبان آموزان تهیه شده ویژگیهایی دارد که به خلاصه به آن اشاره میکنیم.

1 – حفظ سریع لغت

2- کدینگهای با کیفیت بالا

3- فایل تصویری لغات به همراه توضیحات

4- تشریح مترادف ها و فونتیک لغات 1100

5- به کارگیری جذاب ترین و خنده دارترین کدبندی ها برای هر لغت

6- یادگیری فوق سریع لغات 1100 با این روش

7- پایینترین قیمت و بالاترین کیفیت

با استفاده از روش کدینگ 1100 کلمه به خوبی در ذهن ماندگار می شود؟

در پاسخ باید بگوییم تماما به فاکتورها و روشهای یادگیری شما بستگی دارد، به عنوان مثال زبان آموزانی که چندین روش مختلف را امتحان کرده و در نهایت نتوانسته اند آنطور که باید و شاید این لغات را یاد بگیرند بد نیست این روش را هم تست کنند، البته همچون روشهای دیگر این روش هم مزایا و معایبی را همراه دارد که از قبل به آن اشاره کرده ایم:

qy5c_1.png 

مزایا و معایب روش کدینگ لغات برای حفظ 1100 واژه

همانطور که میدانید هر روش مزایا و معایبی در خود دارد که ما به بیان آن می پردازیم:

مزایا :

1- حفظ سریع لغت در کمترین مدت زمان

2- ماندگاری بیشتر نسبت به سایر روشهای معمول

3- ارتباط برقرار کردن زبان آموز با استفاده از این روش

4- علاقه و اشتیاق بیشتر زبان اموز برای یادگیری

5- استفاده از طنز و روشهای مفرح برای این روش

 

معایب:


1- مهمترین عیب این روش ارتباط برقرار نکردن کاربر با استفاده از  کدینگ

2- یاد نگرفتن کاربر به دلیل منطقی نبودن و طنز بودن تصویرسازی ارائه شده.

3-برای تمام لغات نمیتوان کدینگی ارائه کرد که کاربر به صورت دائمی آن را در ذهن خود بسپارد.

دوره کدینگ تصویری 1100 واژه مناسب چه کسانیست؟ 
 

1- افرادی که سطح متوسط از زبان دارند

2- زبان آموزانی که چندین بار کتاب 1100 لغت را خوانده و باز هم فراموش میکنند.

3- آن دسته از افراد که کنکورهای مختلف و آزمونهای بین المللی و استخدامی در پیش رو دارند

4- از سایر روشهای یادگیری لغت استفاده کرده و نتیجه نگرفته اند.

5- با تصویرسازی ذهنی لغات ارتباط خوبی برقرار میکنند.

 

پایان کابوس یادگیری 1100 لغت!

از زبان آموزانی که این کتاب را خوانده اند اگر این سوال را بپرسید که آیا تمام لغات 1100 را حفظ است ؟ حتما در جواب برای شما دلایلی همچون سخت بودن لغات و مشکل بودن تلفظها و فرار بودن آنها اشاره دارد! و اما پیشنهاد ما چیست؟

روشی ماندگار برای حفظ لغات 1100 استفاده از کدینگ تصویری می باشد! حفظ لغات 1100 واژه مشکل خیلی از زبان اموزان ست که با روشهای مختلفی دست و پنجه نرم میکنند تا لغات این کتاب را هم به خاطر بسپارند ما به شما پیشنهاد میکنیم که حتما روش تصویرسازی و کدینگ را مورد بررسی قرار دهید:

یادگیری تصویری لغات 1100 واژه

نسخه ی کدینگ تصویری لغات 1100 هم به مجموعه ما اضافه شده ، علاوه بر کدهای ارائه شده به صورت متنی جزوات کدبندی ما شامل تصاویر مرتبط با این روش نیز می باشد که میتوانید نمونه های این تصاویر را هم در قالب طنز مشاهده کنید:

ویژگیهای 1100 واژه با نگارش مدرس حامد اسکندری

مجموعه ی طراحی شده شامل عکسهای گرافیکی برای یادگیری بیشتر و ماندگاری دائمی در ذهن زبان آموز ، فونتیک لغات برای متوجه شدن طرز تلفظ لغات، کمک گرفتن از لغات مترادف برای آسان سازی مسیر یادگیری و در نهایت قیمت مناسب و معقول با در نظر گرفتن شرایط بد اقتصادی می باشد. همیشه صرف هزینه زیاد برای یادگیری مطالب کار مناسبی نیست، پس سعی کنید تصمیم درست را برای انتخاب مجموعه با استاد مرتبط به عمل آورید.

نتیجه گیری

ما همیشه به کاربر پیشنهاد میکنیم اول نمونه مثالهای کدینگ را مشاهده کند در صورتی که این روش برایش جالب بود سپس اقدام به خرید مجموعه لغات 1100 ما در قالب طنز کند. شما نیز میتوانید با بررسی مثالها و تصاویر مربوطه ی ارائه شده تصمیم بگیرید و سپس با بررسی معایب و مزایا اقدام به تهیه جزوه یا شرکت در همایشها کنید! ولی با توجه به حرفهای گفته شده به هیچ عنوان به دام اساتیدی که از این روش سو استفاده میکنند نیفتید!

تحقیق کنید تحقیق کنید و در نهایت باز هم تحقیق کنید! 

بعد از مشاهده مثالهای کدینگ لغات میتوانید از لینک زیر اقدام به خرید این مجموعه کنید:

خرید کدینگ لغات 1100           

فروشگاه دی واش

فروشگاه دی واش بزرگترین مرجع آنلاین فروش ماشین ظرفشویی در ایران میباشد.

شما میتوانید تنها با چند کلیک کالای خود را با کم ترین تعرفه ممکن خریداری نمایید و ان را درب منزل خود تحویل بگیرید...

ظرفشویی وسیله ای بسیار کار آمد میباشد و با صدای کمی که ایجاد میکند مزاحمتی در طول مهمانی های شما و در طول عملیات شستشو برای شما ایجاد نخواهد کرد.از دیگر مزایای دستگاه این است که به هنگام شست شوی ظروف نیاز به آب بسیار کمی دارد و همین امر باعث میشود که در مصرف آب صرفه جویی شود و آب هدر نرود.

واققعیت این است که این دستگاه برای هر خانواده ای بسیار مفید می باشد...

در این مقاله به معرفی دو برند معروف بازار می پردازیم :

ماشین ظرفشویی بوش به 8 برنامه شستشو مجهز می باشد که شامل شستشوی قوی با دمای 70 درجه  میباشد، که در جهت کاهش مصرف انرژی و آب طراحی شده است و شستشو در این دستگاه سریع انجام میگیرد

این دستگاه دارای سیستم EmotionLight میباشد که هنگام بارگیری و تخلیه آن دو چراغ پر نور و قوی LED روشن میشود که به شما نشان میدهد که ظروف به چه صورت شست و شو شده اند.

 

ظرفشویی مدل ADP500WH 

یکی دیگر از سیستم های هوشمند این ماشین ظرفشویی سیستم محافظ ظروف شیشه ای میباشد که به شما اجازه میدهد لیوان هایی که بزرگ یا بطری های شیشه ای و حتی گلدان را در سبد پایین دستگاه جای دهید. همچنین این دستگاه با بهره از سیستم AquaStop شما در برابر آسیب های احتمالی محافظت میکند به طوری که هرگاه در سیستم توسط سنسور های دستگاه نشتی آب دیده شد این سیستم ، ورودی آب به دستگاه را قطع نموده و مانع نشت آب میشود

نوعی از این دستگاه  با بدنه سفید رنگ استیل ضد زنگ همراه با انبوهی از برنامه های شستشوی مختلف در بازار جهانی تولید و روانه بازار شده است . نمایشگر LED باریک مشکلی رنگی که در قسمت بالایی این دستگاه ها قرار گرفته است تمامی اطلاعات شستشو و وضعیت را نشان داده و کاربر با یک نگاه متوجه کلیات می‌شود . این شرکت  با بکار گیری برنامه های شستشوی متفاوت در این دستگاه توانسته این امکان رو به کاربران خود بدهد تا بتوانند هر نوع ظروفی فرقی نمیکند چینی ، کریستالی و . . . را داخل دستگاه قرار داده و با فعال کردن برنامه های شستشوی مختلف ظروف را به بهترین روش ممکن مورد شستشو قرار دهد ، به همین خاطر فروش ظرفشویی ال جی در اوایل مقدار قابل توجهی بوده و کاربران زیادی را مجذوب خود کرد . ظرفشویی های این برند در دورنگ سفید و نقره‌ای تولید و روانه بازار شده است که همانند سایر محصولات جدید مجهز به موتور دایرکت درایور اینورتر بوده که باعث شده میزان مصرف انرژی را بصورت کاملا بهینه در بیاورد و شدت پاشش آب را باتوجه به نوع برنامه انتخابی تنظیم کرده می‌کند . این موتور چرخش و فشار آب را بصورت هوشمندانه‌ای کنترل کند تا این ماشین ظرفشویی ال جی به بهترین شکل ممکن ظروف را مورد شستشو قرار دهد .شرکت ال جی با بکار گیری فناوری های جدید و نوین خود توانسته صدای خروجی دستگاه را به کم ترین میزان ممکن برساند و به همین خاطر باعث شده خرید ماشین ظرفشویی این مدل به شدت فراگیر شود چراکه کاربر می‌تواند هرموقع که خواست دستگاه را روشن کند و بدون هیچ مزاحمتی به مابقی کارهای خود برسد . دستگاه DC32 با ظرفیت 14 نفره خود می‌تواند تمامی ظروف های یک خانواده پرجمعیت را که مهمانی های زیادی در خانه آنها برگزار می‌‌شود را ساپورت کرده و به بهترین شکل ممکن آنها را مورد شستشو قرار دهد ، همچنین برای اینکه این کاربر بتواند از ماشین ظرفشویی 14 نفره خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند ، سبد های قابل تنظیم ارتفاع را می‌تواند به طور اختصاصی تنظیم کرده کند تا هرنوع ظرفی با هر ابعادی را داخل دستگاه جای دهد .

جهت تهیه این محصولات در برندهای مختلف , رنگ بندی ها و ظرفیت های گوناگون با ما در ارتباط باشید....

لازم به ذکر است ما جهت اثبات حسن نیت خود در ابتدای سفارش از شما مبلغی دریافت نمی کنیم و تمامی مبلغ سفارش پس از تحویل کالا درب منزل از شما دریافت میگردد.

تمامی محصولات ما دارای گارانتی ویژه تضمین کیفیت می باشند...

 

 

اخطار : مراقب سودجویان بازار باشید تا جنس تقلبی را جای جنس اصلی به شما عزیزان ندهند...